Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Borba tek počinje.

Nakon što je Toršavn sa Farskih ostva eliminisao Borac iz Banjaluke u kvalifikacijama za Ligu konferencija, Nenad Lalatović je ponudio ostavku.

PROČITAJTE JOŠ

Usledio je i kiks u prvenstvu, pa su na najvećem udaru bili fudbaleri tokom 20 minuta izlaganja Lalatovića koji je pojasnio zbog čega je besan i ogorčen.

Banjalučani su se oglasili, rekli da ne prihvataju takav predlog i da srpski trener ima punu podršku sa njihove strane.

„Nenad Lalatović, stručni štab i igrački kadar imaju punu podršku svih članova UO FK Borac na putu ka ostvarenju zacrtanih ciljeva u tek započetoj sezoni. Od zacrtanog, 10. juna, kada smo krenuli sa pripremama za novu sezonu ne odstupamo ni pedalj. Naši ciljevi su jasni, a to je povratak trofeja u Banjaluku. Naši ciljevi nisu ni bliži, ni dalji nakon tri odigrane utakmice u novoj sezoni. Štaviše, naša borba tek počinje i neće biti nimalo laka. Onaj ko je pomislio da će taj put, tek pukim dolaskom Nenada Lalatovića, biti lak neka se zapita kada je to bilo lako. Kada je to, za skoro stotinu godina postojanja kluba, nešto bilo lako“, navodi se u saopštenju crveno-plavih.

Članovi kluba dodaju da je srpski trener dokazao da je dostojan da sedi na klupi Borca.

PROČITAJTE JOŠ

„Nenad Lalatović nije heroj, ali je za minulih dvanaest godina trenerske karijere dokazao da je borac. Nenad Lalatović ostaje u FK Borac da pokaže, po ko zna koji put, da je borac i mi nećemo dopustiti ‘prijateljima kluba’ da odnesu još jednu sitnu pobedu“, ističu Banjalučani.

U intervjuu za Nova.rs Lalatović je istakao da hoće da osvoji titulu šampiona sa bosanskim timom.

„Borac želi da se bori za titulu, rekao sam ljudima u klubu da je moja želja da osvojimo titulu, da probamo da pojačamo tim i da vratimo trofej u Banjaluku. To je novi izazov za mene“, objasnio je Lalatović.

BONUS VIDEO Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar