Foto: Nova

Humanitarni meč za Radovana Radakovića bio je poseban za jednog momka, koji fanatično obožava Mančester junajted i Nemanju Vidića.

PROČITAJTE JOŠ

Ognjen Pavlović je dobio dojavu da će se Vidić pojaviti na utakmici i nije mogao da poveruje kada se približavao džip koji je vozio jedan od najboljih štopera svih vremena.

Poneo je sve Vidićeve dresove i rekvizite Mančester junajteda koje je imao, a Nemanja ih je po izlasku iz auta uredno i strpljivo potpisivao, od opreme engleskog kluba do dresa Crvene zvezde.

Posebno se izdvojio najstariji dres koji je Ognjen imao, prvi Junajtedov koji je nosio kao mališan, jer mu je posebno drag.

Nije se zaustavio na rekvizitima, pa je Vidić morao da se potpiše i pored tetovaže grba Đavola iz Engleske – prema Ognjenovim rečima, taj potpis na butini biće pretvoren u novu tetovažu.

Foto: Nova

Vidić je potpisivao sve od dresova do maske za telefon ovog momka, koji će večno pamtiti noć u sportskom centru Rakovica.

Sam meč imao je i veliku humanu notu, u akciji za Radovana Radakovića, a okupili su se brojni fudbalski asovi poput Zorana Bate Mirkovića, Gordana Petrića, Ljubinka Drulovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Danka Lazovića i drugih, koji su pokazali deo nekada raskošnog repertoara, koliko je ko mogao ili želeo.

Foto: Nova

Kako možete poslati pomoć Radovanu Radakoviću.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1082 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1082 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216331-02

Uplatom na devizni račun: 160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BONUS VIDEO – Humanitarna utakmica za Radovana Radakovića: Bravure veterana, Vidić glavna zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar