Borba za Radovana Radakovića se nastavlja, Miljakovac i bivši igrači Partizana priredili su humanitarni spektakl.

PROČITAJTE JOŠ

U sportskom centru Rakovica, u sredu je odigran humanitarni meč za Radovana Radakovića, koji ima difuzni karcinom želuca i za preostali deo lečenja i operaciju u Turskoj potrebno je još oko 100.000 evra.

Na meču su igrali asovi poput Zorana Bate Mirkovića, Gordana Petrića, Ljubinka Drulovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Danka Lazovića, koji su pokazali deo nekada raskošnog repertoara, koliko je ko mogao ili želeo.

Momci iz ekipe Miljakovca nisu se štedeli jer su preko puta sebe imali velika imena srpskog i evropskog fudbala, pa su mogli da osete i kako je kada Bata Mirković uzvrati.

Legendarni defanzivac i nekadašnji stub odbrane Juventusa i dalje deluje kao da je u top formi, Ljubinko Drulović postigao je jedan efektan pogodak spoljnim udarcem levice, imao je i Miljakovac svoje momente, pa nije bilo strano ni da nekom od čuvenih asova prođe lopta kroz noge.

Naravno, rezultat je ostao u drugom planu, a sin Radovana Radakovića bio je još jedan akter i imao je čast da uz asove Partizana igra za svog tatu.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Poseban pečat meču dao je Nemanja Vidić kao specijalni gost utakmice, na kraju je izostalo timsko fotografisanje sa njim, iako su ga dozivali Danko Lazović i ostali momci – predugo je trajalo fotografisanje i potpisivanje autograma i rekvizita, naročito Mančester junajteda – nekadašnji stub odbrane Đavola nikog nije odbio i to je poprilično potrajalo.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati u snimku na vrhu teksta.

Za preostali deo lečenja i operaciju u Turskoj potrebno je još blizu 100.000 evra. Radovanu možete pomoći slanjem SMS poruke 1082 na 3030 i uplatom na namenske račune otvorene u humanitarnoj fondaciji “Budi human”.

Dinarski račun: 160-6000001216331-02

Devizni račun: 160600000121638728

IBAN: RS35160600000121638728

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BONUS VIDEO Nemanja Vidić došao na humanitarni meč za Radakovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar