Patris Evra i Nemanja Vidić
Patris Evra i Nemanja Vidić; Foto: EPA/PETER POWELL

Patris Evra, čuveni levi bek Mančester junajteda, otkrio je tajne iz svlačionice "crvenih đavola" u periodu dok ju je delio sa Nemanjom Vidićem.

PROČITAJTE JOŠ

Evra i Vidić su u istom prelaznom roku stigli na Ostvo. Tog januara 2006. godine je legendarni Ser Aleks Ferguson završio dva važna defanzivna potpisa.

Ipak, početak je bio sve samo ne lak.

„Bili smo u istom hotelu smešteni i jako smo se mučili u početku. Veoma je loše bilo. Poslati smo da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamenjeni već na poluvremenu. Sećam se da je Vida tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu“, rekao je Francuz u razgovoru za klupski sajt.

Vremenom su se stvari došle na svoje mesto, ali se odnos dvojice odbrambenih igrača u jednom trenutku pogoršao.

Došlo je do tuče, a igrali su bez da uopšte komuniciraju na terenu.

„Potukli smo se. Posle toga nismo pričali tri meseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu reč na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na levu poziciju, bliže meni. To je trajalo tri meseca, da bi mi posle jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili ‘konačno’, zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos“, otkrio je Evra.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar