Nemanja Vidić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Retko koja priča pokazuje na kakvom je profesionalizmu insistira Nemanja Vidić kao ona koju ispriča čovek koji je sa njim godinama igrao u reprezentaciji.

Ivan Obradović je godinama bio jedna od opcija Srbije na poziciji levog beka, a uglavnom su prednost u odnosu na njega imali Ivica Dragutinović i Aleksandar Kolarov.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ovaj fudbaler koji je upravo u podcastu „Alesto“ objavio da je završio karijeru, otkrio je i jednu anegdotu iz reprezentacije.

„Jedan od jačih perioda. Dođeš na parking i dok ne uđeš u zgradu ti potrošiš hiljadu evra. Tu je ovaj sa nekim karikaturama, ovaj hoće da ti snimi pesmu, ja dok uđem ostanem bez para. A onda tek uđeš… To je bila sprdnja 24 sata“, počeo je Obradović.

Zatim je pomenuo da se uglavnom družio sa Gojkom Kačarom, Antoniom Rukavinom, Zoranom Tošićem, a sa njim u društvu nikada nije bilo dosadno.

Ivan Obradović
Ivan Obradović; Foto: Srdjan Stevanovic ©

„Mi ludaci ne spavamo do 12, to je muzika, Bambi došao i doneo neke Dolče Gabana jakne… Ja se skinuo u gaće i na golo telo obukao. Ono, devedesete… Ja ih zabavljam, oni se smeju i samo neko lupa. Vida, ljut kao ris!“, poručio je uz osmeh zbog onog što je usledilo.

Onda je pojasnio i kako, zapravo, vidi Vidića.

„Ovako je inače i kao tip i kao igrač na terenu nezgodan. Dum-dum-dum! „Alo bre!“ Tišina, gasi, spavanje…

Sutradan idemo svi na prstima, pijemo zeleni čaj i u jednom trenutku ja čujem klimu bruji i ja utrčavam u sobu i vičem: „Alo bre, majmuni jedni, gasi klimu spava Vida!“ To je ostalo, a bilo je mnogo zezancija“

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar