Nemanja Radonjić
Foto: Foto Mosca / SPP / imago sportfotodienst / Profimedia

Da li će već januara doći do rastanka? Sve zavisi od Nemanje Radonjića.

Reprezentativac Srbije mogao bi da napusti Torino već u zimskom prelaznom roku jer na treningu ne pokazuje pravo zalaganje.

PROČITAJTE JOŠ

Na taj problem mu je ukazao trener Ivan Jurić koji je prvo odlučio da ga izbaci sa treninga, a onda i iz tima za meč sa Atalantom (3:0).

Njegova sudbina je neizvesna, a u međuvremenu je sportski direktor stao na njegovu stranu. Davide Vanjati, sportski direktor Torina, oglasio se zbog ovog slučaja.

„Da li Radonjić ide u januaru? Iskreno, ja bih rekao da ne ide. Radonjić je i dalje fudbaler Torina i videćemo šta će se dešavati na zimskoj pijaci. Ima još mnogo utakmicu, možda neku sledeću bude odigrao i to odigrao dobro. On, kao i svi ostali igrači, moraju da pokaže da dele vrednosti kluba, a onda je na treneru da donese odluku ko igra.“

Jurić je prošle godine očitao lekciju Radonjiću time što ga je uveo u tim protiv Juventusa, a onda ga zamenio posle 15 minuta jer se nije posvećivao odbrani. Nakon toga se Nišlija, samo privremeno probudio.

Sada je odlučio Jurić za još jednu javnu kritiku.

„Prošle sezone odigrao je najveći broj utakmica otkako igra fudbal, dali smo mu sve što smo mogli. Često nije u stanju dobro da trenira, što je neprihvatljivo za fudbal ovog nivoa. Žao nam je zbog njega jer je igrač vrhunskog nivoa, a on uništava svoju karijeru. Trebalo je da sledi primer Nikole Vlašića, koji je rastao u teškim trenucima. Šteta je, nadam se da može to da razume…“, poručio je Jurić svom fudbaleru.

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar