Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović kaže da je Zvezda završila jesenji deo sezone kako ga je i počela - pobedom.

Zvezda je pobedila Metalac u 19. kolu Superlige u Gornjem Milanovcu sa 1:0, a Milunović je bio jedini strelac na meču u 36. minutu. Istakao je da je najbitnije što je njegov tim pobedio i generalno je zadovoljan polusezonom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Igramo prekosutra kup utakmciu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da zasluženo odemo na odmor“, rekao je Milunović za klupski sajt.

Milunović dodaje da je veoma važno i što se niko nije povredio u prethodnom periodu, a pričao je i o tome da li je očekivao da će on davati golove.

„Kad ste fudbaler uvek im se nadate, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo pogodaka. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama“, dodao je Milunović.

Zvezda ima 53 boda posle prvog dela sezone, devet više od drugoplasiranog Partizana, a Milunović ključ za to vidi u disciplini u odbrani i efikasnosti u napadu.

„Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga“, kaže štoper Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar