Fudbaleri Voždovca slave sjajan gol Nemanje Milojevića na meču sa Čukaričkim; Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca poveli su protiv Čukaričkog golom Nemanje Milojevića, a iako je šampionat tek startovao, već imamo jednog od kandidata za najlepši pogodak sezone.

PROČITAJTE JOŠ...

U toku je bio 16. minut kada je Milojević, inače sin nekadašnjeg trenera Čukaričkog i Crvene zvezde Vladana, došao do viška prostora, pogledao ka golu domaćeg tima i odlučio da oproba šut sa preko 25 metara.

Uradio je to savršeno, udarac levom nogom završio je na mestu gde se spajaju prečka i stativa, a na klupi „zmajeva“ usledila je prava erupcija oduševljenja.

Narodna izreka kaže da se po jutru dan poznaje, a ako ovaj pogodak uzmemo kao reper za sezonu 2021/2022, čini se da nas očekuje 30 kola spektakularnog fudbala.

Pre kraja poluvremena, Čukarički je uspeo da dođe do izjednačenja pogotkom nekadašnjeg fudbalera Partizana Đorđa Jovanovića.

Takođe, u prvih 45 minuta videli smo još nekoliko uzbuđenja – „zmajevi“ su ostali sa deset igrača pošto je zbog prigovora u 9. minutu isključen Aleksandar Stanojević, a potom je, nakon žustre rasprave sa sudijom Momčilom Markovićem, put u svlačionicu pokazan i treneru Voždovca Predragu Roganu.

Bonus video: Penal kojim je Italija došla na krov Evrope

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar