Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Srpski fudbaler Nemanja Matić rekao je u petak da žudi da osvoji trofej sa Mančester Junajtedom, sa kojim se plasirao u finale Lige Evrope.

Junajted je u četvrtak uveče poražen od Rome u revanšu polufinala drugog po snazi evropskog takmičenja, a Matić je u drugom poluvremenu zamenio Pola Pogbu.

Roma je slavila sa 3:2, ali je Mančesterov kapital iz prvog meča 6:2 omogućio „crvenim đavolima“ prolaz dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da je veoma važno igrati finale, jer kada igrate za Mančester Junajted uvek se morate takmičiti za trofeje“, kazao je Matić za klupski sajt i dodao da „žarko želi jedan trofej sa Junajtedom“.

Drugi finalista je ekipa Viljareala, koja je u četvrtak uveče remizirala s Arsenalom 0:0, ali je iz prve utakmice imala prednost 2:1.

„Očekujemo tešku utakmicu. Viljareal je sjajan tim sa odličnim trenerom, tako da moramo da budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, da pokažemo karakter i istrajnost u toj utakmici. Nije dovoljno igrati samo finale, morate vratiti trofej na Old Traford. Daćemo sve od sebe“, istakao je Matić.

Podsećamo da je on stigao u Mančester 2017. godine iz Čelsija, ali od tada taj klub nije osvojio nijedan trofej.

„Nisam očekivao da ću morati toliko dugo da čekam, ali sada imamo priliku da ga osvojimo. Neće biti lako, ali nadam se da ćemo na kraju te utakmice biti srećni i nadam se da ću konačno podići trofej“, dodao je Matić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar