Foto: EPA/GEOFF CADDICK

Mark Gonzales, nekadšanji fudbaler Liverpula i reprezentativac Čilea, doživeo je srčani udar u svojoj 36. godini, potvrdila je njegova supruga.

„Mark je doživeo srčani udar. Delim to sa vama kako biste shvatili da nije sve što dolazi na društvene mreže lepo“, napisala je Maura Rivera.

Potom je dodala:

„Ljubavi mog života, moja srodna dušo, kakav šok si izazvao… Poslednjih nekolik ovečeri je bilo užasno. Dani su bili ispunjeni neizvesnošću, bilo je baš zastrašujuće. Pišem ovo dok si još uvek tu, sa nama, i malo bolje, jer mi to znači i tera me da slavim svaki trenutak koji provodim sa tobom. Neverovatno je koliko toga može da se promeni iz jednog trenutka u drugi. Želim da budeš zauvek uz nas“, završila je Rivera.

Na to se nadovezao i Liverpul:

„Šaljemo naše najbolje želje bivšem igraču Marku Gonzalesu koji se oporavlja od srčanog udara. Svi iz redova „crvenih“ ti žele brz oporavak, Mark“, stoji u saopštenju Liverpula.

Gonzales je za ekipu sa Enfilda igrao samo jednu sezonu (2006-2007), ali je u klub došao kao zvezda u usponu, o čemu svedoči i to što je odmah dobio broj „11“, a iako je nakon samo godinu dana i 25 mečeva napustio Enfild, ostao je upamćen kao jedan od najpopularnijih i najvoljenijih fudbalera koji su nosili dres Liverpula početkom 21. veka.

On se, prema poslednjim informacijama, nalazi na lečenju u bolnici u rodnom Čileu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram