Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da niko od njegovih igrača nema problema s povredom pred utakmicu sa Kolubarom.

Zvezda u nedelju od 17 časova igra protiv Lazarevčana na gostujućem terenu u Lazarevcu.

PROČITAJTE JOŠ:

Šef struke crveno-belih najavio je male rotacije, pošto je meč protiv Kolubare bitan, ali je važan i onaj protiv Monaka u Ligi Evrope, narednog četvrtka.

Glavni zadatak je da se Kolubari uzmu tri boda, mada je Milojević u prvenstvu uspeo da povrati prednost koju je imao u odnosu na Partizan kada je došao na mesto trenera.

„Nisam to gledao lično, već sam posmatrao šta je najbolje za klub. Želeo bih da je plus deset, ne zbog lične satisfakcije već da bismo mogli da pružamo još bolje partije. Bitno je da imamo prednost i da sa bodovnom razlikom budemo ispred ostalih u maju“, rekao je trener Zvezde za sajt kluba.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici. Nema problema sa menjanjem mentaliteta“, dodao je Milojević.

Ističe da će igrači biti motivisani protiv Kolubare, iako su uradili dobar posao protiv Trabzona u četvrtak, a pozvao je navijače da dođu i vide hoće li kritikovani Kalifa Kulibali biti deo tima.

„Nekada igrači nisu u konkurenciji jer nisu dovoljno spremni, dok postoje situacije kada su fudbaleri spremni, dobro rade na treningu, međutim i ostali igrači odlično treniraju i na osnovu toga zaslužuju svoju poziciju u startnoj postavi. Kulibali se bori, a pozivamo sve da dođu sutra i vide da li će biti starter, da li se nalazi na klupi ili nije na spisku od 22 igrača“, rekao je Milojević.

Aleksandar Pešić/Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Novinare je zanimalo i hoće li Alekasndar Pešić biti u sastavu za utakmicu sa Kolubarom.

„Imamo još vremena do utakmice, videćemo u kakvom se fizičkom stanju nalazi pred put. Posedujemo grupu igrača koji su izneli veliki broj utakmica od kada sam preuzeo tim. Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet. Probaćemo da uradimo sve što je neophodno kako bi bio na raspolaganju na poslednjih pet mečeva do kraja polusezone“, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: Aleksandar Pešić posle velike pobede Zvezde protiv Trabzona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar