Miloš Milojević, Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je da Monako možda više vredi na tržištu, ali i da Zvezda ima kvalitet da parira.

Crveno-beli su to pokazali i u prvom meču rešenom na jedan nesrećni penal koji je skrivio Slavoljub Srnić.

Revanš se igra u četvrtak od 18.45, a Zvezda će biti pred teškim zadatkom i pobeda joj je potrebna za proleće u Ligi konferencija ili Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

„Možda tržišno igrači Monako vrede više zbog godina igrača i lige u kojoj nastupaju, ali što se tiče kvaliteta možemo da pariramo ko god da je na terenu“, rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Zvezde će sledećeg četvrtka gostovati Monaku, u poslednjoj utakmici grupne faze Lige Evrope i probaće da obezbede proleće u Evropi.

Milojević brani Aleksandra Dragovića, koji zbog žutog kartona protiv Trabzona u pobedi na Marakani (2:1) neće moći da igra u kneževini.

„Dragović je žestok momak, pouzdan defanzivac i ne razmišlja u tom trenutku da ima tri žuta kartona već kako da oduzme loptu i izadje kao pobednik iz duela. Nekada se to završi sa žutim kartonom i nije propust. Imamo stvarno kvalitetne defanzivce, najbolje u našoj grupi Lige Evrope“, rekao je trener crveno-belih.

Dodao je i da će svako ko ga bude menjao biti maksimalno motivisan da to uradi najbolje moguće. Milojević u Beogradu nije od starta ubacio Mirka Ivanića u igru.

Crnogorski reprezentativac je ušao kao rezerva i dao je svoj doprinos nešto defanzivnijom igrom u veznom redu.

„Ivanić je ozbiljan profesionalac, igrač koga svaki trener želi u ekipi. To je naš interni dogovor i prihvatio je odluku kao profesionalac. Kao svaki fudbaler razume odluke i zna koji su razlozi. Dosta pričam sa njim, kao i sa svim igračima i uvek su upoznati sa razlogom određene odluke“, rekao je Milojević.

„Pokazatelj kako je ‘podneo’ odluku je način na koji je ušao u igru, motivisan sa mnogo energije, defanzivne odgovornosti. Kvalitet Ivanića i poziciju u timu ne treba dovoditi u pitanje“.

Pred poslednje kolo, Zvezda je poslednja na tabeli Grupe H sa šest bodova, koliko ima i Trabzon na trećoj poziciji. Ferencvaroš je lider grupe sa deset bodova, dok Monako ima sedam.

BONUS VIDEO: Spektakularan gol Tadićevog saigrača, podsetio jedan na najlepših u istoriji fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar