Foto: EPA-EFE/Alex Grimm / POOL

Nekadašnji međunarodni sudija Dejan Nedić je gostujući na RTS poručio da bi katastrofalan scenario bio da je Akpouma udario Veljka Nikolića, prilikom starta na sredini terena, koji je prethodio prvom golu na meču Hofenhajma i Crvene zvezde (2:0).

Defanzivac domaćih je uklizao praktično s dve noge i odneo je loptu, a vezista crveno-belih se bacio u vazduh i preleteo nekoliko metara.

PROČITAJTE JOŠ

Činilo se na „prvu loptu“ da je u pitanju žestok prekršaj, start za crveni karton, ali se i drugog ugla videlo da je sve bilo čisto, da je start bio s previše intenziteta, ali regularan jer nije bilo kontakta.

„Nije Zvezda zaslužila da izgubi 2:0, ali nije kriv sudija. Jako težak meč za suđenje. Kod te situacije, u prvom trenutku iz našeg ugla se stiče utisak da je strahovit faul. Čini se da jeste, ali ono što vidi sudija, kasnije ćemo videti i mi iz druge i treće kamere. Ne daj bože da je zakačio igrača Zvezde, polomio bi mu nogu. Žestok udarac na loptu je dozvoljen, naš igrač je zakasnio za desetinku sekunde. Mašio je loptu, ne daj bože da je stigao pre do nje. Udarac da se dogodio, bila bi katastrofa. Ali, nema razloga da se Zvezda žali za gol“, objasnio je Dejan Nedić, nekadašnji sudija, gostujući na RTS, gde je komentarisao utakmicu Hofenhajma i Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare