Grobari, navijači Partizana
Grobari, navijači Partizana; Foto: Miroslav Todorović

Atmosfera u Humskoj se ne smiruje, navijači očekuju reakciju čelnih ljudi

Navijači Partizana poznatiji kao „grobari“ izdali su saopštenje povodom dešavanja u klubu, koji ne briljira na startu sezone u Superligi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Najvetrenije pristalice crno-belih izrazile su nezadovoljstvo vođenjem kluba, a oglasile su se na društvenoj mreži Instagram.

Saopštenje „grobara“ prenosimo u celosti:

„Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu. Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu.

Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan. Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita. Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona!

Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja. – Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san“, stoji u saopštenju navijača Partizana.

Crno-beli u petak od 18.55 igraju protiv Novog Pazara u gostima, dok ih tokom naredne nedelje očekuju i kvalifikacije za Ligu Evrope, odnosno meč protiv AEK-a iz Larnake.

Podsetimo, klub je u sredu napustio sportski direktor Ivica Iliev, dok je mesto trenera sačuvao Ilija Stolica.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare