FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
FOTO: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nakon promene trenera i dolaska Klaudija Ranijerija u klub, Votford se odlučio da dodatno pojača odbranu.

Najnovije pojačanje je iskusni defanzivac Nikolas Enkulu, koji je prethodnu sezonu završio u dresu Torina, ali do produžetka saradnje nije došlo.

PROČITAJTE JOŠ:

Kamerunac je karijeru započeo u Monaku 2008. godine. Tri godine kasnije otišao je u Marselj, u kom je proveo pet godina. Nakon toga je usledila selidba u Lion, iz kog je bio pozajmljen Torinu, koji ga je 2018. godine otkupio za 3.500.000 evra.

Za italijanski tim upisoa je 135 nastupa, a stigao je da postigne i šest golova.

Enkulu je bio i dugogodišnji reprezentativac Kameruna, za koji je upisao 75 nastupa, ali je 2017. godine odlučio da se povuče iz reprezetativnog fudbala.

Votford nije loše otvorio sezonu i posle sedam utakmica ima isto toliko boodva, ali je uprava odlučila da su promene neminovne, kako bi se osigurao ostanak u eliti.

Prethodni trener bio je Ćisko Munjoz, koji nije ispunio očekivanja, a opšte je poznato da upravi „stršljenova“ ne treba mnogo vremena kako bi se odlučili na smenu trenera.

Pre Enkulua, Votford je tokom letnjeg prelaznog roka doveo još 11 pojačanja, među kojima se izdvajaju imena Džošue Kinga, Muse Sisoka i Emanuela Denisa, za koje je mesto u startnoj postavi do sada bilo zagarantovano.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

(PROMO)

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar