Nejmar FK Pari Sen Žermen Najki
Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

"Najki", poznati proizvođač sportske, opreme je u junu prošle godine raskinuo ugovor sa Nejmarom, iako je trebalo da važi do 2022. godine i da Brazilac zaradio oko 90 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ

Brazilac je ubrzo potpisao ugovor sa „Pumom“, čiji je danas maneken i zaštitno lice, a „Najki“ je sada otkrio zbog čega je odlučio da se rastane sa Nejmarom.

Radnica te firme je Nejmara optužila da je seksualno napastvovao tokom jednog sponzorskog događaja u Njujorku 2016. godine. Brazilac je ženu navodno prisiljavao radnicu na oralni seks, te joj je zatvorio vrata sobe.

Kada je nekako uspela da pobegne, jurio ju je po hodniku, a kasnije je odbacio sve optužbe.

Radnica je incident prijavila 2018. godine, a „Najki“ je godinu dana kasnije pokrenuo internu istragu.

Nejmar je odbio da učestvuje u njoj, pa je „Najki“ odmah raskinuo ugovor i time poručio da smatra Brazilca krivim iako je čak 16 godina bio njihovo zaštitno lice.

Ipak, ovo nije jedini skandal Nejmara jer ga je manekenkta optužila za silovanje u hotelskoj sobi u Parizu, ali je tada oslobođen svih optužbi.

On je tvrdio da je devojci platio put u Pariz, te da je pristala na seksualni odnos, a brazilski sud je presudio u njegovu korsti, te je osudio devojku zbog lažnog iskaza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar