Albert Nađ, Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Pomoćni trener fudbalera Partizana, Albert Nađ, analizirao je poraz u večitom derbiju u gostima protiv Crvene zvezde 3:2 u subotu.

Zvezda je slavila u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Nađ je vodio Partizan jer glavni trener Igor Duljaj nije mogao zbog suspenzije zbog žutih kartona. Iako je Nađ završio u Urgentnom centru pred početak derbija, ipak je bio na klupi.

Pročitajte još

„Želim da čestitam Zvezdi na pobedi. mislim da je bio dosta intereantan derbi. Zvezda je iskoristila svoje šanse, imali su još neke. Mi smo odigrali dosta dobro, u odlučujućim momentima nismo bili skoncentrisani, ali ovo je ipak već daleka prošlost i spremamo se za narednu utakmicu“

Govorio je o svom zdravstvenom stanju.

„Kada sam ovde onda sam dobro, trenutno sam dobro. Imali smo situaciji sa kamenom u bubregu, zbog toga sam došao u pola šest. Suvišno je da ponavljam o ljubavi protiv Paritzanu. Kada igraš protiv Zvezde ne treba neki specijalni motiv, to je uvek da dobiješ najvećeg rivala na njihovom stadionu. Igrači su pružili maksimum sigurno, na kraju izgleda da to nije bilo dovoljno da ne ostaneš neporažen“.

Nije znao za saopštenje Partizana nakon utakmice u kom su crno-beli pominjali da neće igrati večiti derbi u sredu u Kupu.

„Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri i igrači, uprava je savim druga stvar. Nisam ni znao da je već izdato saopštenje“.

Dobio je pitanje da li je čuo navodno skandiranje navijača igračima da napuste polje.

„Nikad ne napuštam bojno polje.

Njegove kolege su komunicirale sa Duljajem.

„Još uvek se nismo čuli, imao je komunikaciju sa par mojih saradnika. Kada radiš dele se mišljenja, izvlačimo da bude što bolje za ekipu. Verovatno smo napravili neke greške, zato nismo dobili.

Nije želeo da komentariše suđenje.

„Preterujete sa tim, izgubio sam derbi i to me mnogo više boli nego da li je sudija ovako ili onako“.

Crvena zvezda ima 80 bodova a Partizan 70.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare