Foto: EPA-EFE/Carl Recine

Fudbaleri Totenhema deklasirali su Mančester junajted (6:1) na "Old Trafordu", a Žoze Murinjo nije skrivao zadovoljstvo posle ubedljivog trijumfa njegovih izabranika.

„Ovo je bila pobeda u stilu Novaka Đokovića, 6:1 prvi set“, počeo je razgovor sa Murinjom novinar Sportkluba na šta je Portugalac imao odgovor.

PROČITAJTE JOŠ

„Novak ovo radi stalno, ali za nas nije tako lako da postignemo ovakav rezultat. Protiv Mančestera se tako nešto desi jednom u životu, jednom u karijeri. Sjajno smo igrali, mnogi će reći zato što smo igrali dugo sa igračem više, ali i sa ujednačenim snagama smo vodili 2:1, imali utakmicu u našim rukama, igrali dobro“, izjavio je Murinjo za Sport klub.

„Pevce“ nije poremetio vodeći gol Mančester junajteda iz jedanaesterca već u drugom minutu utakmice.

„Nije to bio šok ni za koga od nas. Prišao sam tada aut liniji i viknuo im ‘igrajte, zaboravite na rezultat’. I oni su to i uradili. Bili smo veoma, veoma, veoma sigurni u sebe. Dobro smo se pripremili za meč, odlično zapravo, onda je do izražaja došao i karakter mojih igrača, ponosan sam na to što su uradili“, rekao je strateg Totenhema.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar