Foto: Starsport

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović doživeo je možda ozbiljniju povredu, jer mu je "stradala" jagodična kost.

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi otkrio je to posle meča u kom je Srbija pobedila Luksemburg sa 4:1, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uspeli smo da ostvarimo cilj zacrtan pre meča, da pobedimo i uzmemo tri boda. Prvo poluvreme bilo je zaista, ne perfektno, ali izgledalo je dobro, potpuna dominacija. U drugom delu pali smo u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte. Na kraju ipak smo uspeli da se vratimo i bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije“, rekao je Stojković posle meča za Sport klub.

On se osvrnuo i na duel Mitrovića sa Maksimom Šanoom u finišu meča, kada je na teren morao Luka Jović. Mitar je navodno završio u Urgentnom centru.

„U nedelju putujemo, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove“, dodao je Stojković.

Podsećamo, srpski fudbaleri igraju protiv Irske naredni meč kvalifikacija u Dablinu, sedmog septembra.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmice reprezentacije Srbije ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar