Mitar Mrkela posle žreba zadovoljan što je Zvezda izvukla Omoniju
Foto: Starsport

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela kaže da Zvezda nije dobro ušla u revanš protiv Šerifa i to se osvetilo.

Crveno-beli su poraženi od moldavskog kluba u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 1:0. Posle beogradskih 1:1, Šerif je prošao u plej-of.

PROČITAJTE JOŠ:

Mrkeli i stručnom štabu Zvezde je ostalo da popravi šta se popraviti može, pošto srpskog šampiona čeka borba za Ligu Evrope sa Klužom.

„Utisak je da smo ušli dosta loše u utakmicu, da ne ličimo na onu ekipu koja je prošle godine igrala odlično. Veći broj igrača koji su nosioci igre su totalno van forme. Nije ovo prva utakmica koja je bila takva, igrali smo dosta utakmica u prvenstvu“, rekao je Mrkela novinarima posle meča.

Crveno-belima su se kao rak rana pokazali prekidi, pošto su u oba meča iz njih primili golove – najpre iz slobodnog udarca, onda i posle centaršuta.

„Jedina utakmica koju smo odigrali na nivou Crvene zvezde iz prošle godine je bila utakmica sa Kairatom“, dodao je operativac Zvezde i ukazao na meč u kom je srpski šampion pobedio sa 5:0.

Na pitanje da li će biti nekih promena u ekipi, sportski direktor crveno-belih nije želeo da priča u ovom trenutku.

„Nemojte to da me pitate odmah posle utakmice. Još su sveži utisci i da to ostane za neki drugi put“, konstatovao je Mrkela.

BONUS VIDEO: Doček srpskih olimpijaca u Beogradu posle medalja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare