Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u šesnaestini finala Lige Evrope. On kaže je i tužan i ponosan istovremeno, jer crveno-beli nisu poraženi u dva meča šesnaestine finala.

Zvezda je u Beogradu odigrala 2:2, u Milanu je na San Siru bilo 1:1, mada je srpski prvak u oba meča imao igrača manje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pozdravio bih sve gledaoce uzbudljivog dvomeča. Ne znam jesam li tužniji ili ponosniji, predstavljali smo Zvezdu i Srbiju u fantastičnom svetlu. Odigrali smo dve ravnopravne utakmice. Uzbudljivo putovanje ove godine, od prvog kola kvalifikacija do ispadanja. Ponosan sam na ekipu i mislim da smo uradili sjajne stvari“, rekao je Ivanić posle meča za Arenu.

Na pitanje da li je zadovoljan svojim izdanjem, tvrdi da jeste. On je bio i asistent kod pogotka El Fardu Bena u revanšu, u 24. minutu susreta.

„Zadovoljan sam i prvom i drugom utakmicom. Šteta, mogao sam da postignem gol u prvoj utakmici, ali ne mogu da budem neraspoložen. Zadovoljan sam i sobom i ekipom, nismo mogli da igramo protiv zvučnijeg tima i mogu samo da budem ponosan“, kaže Ivanić.

Milan je u dve utakmice postigao tri gola, ali dva iz penala i jedan je bio autogol Radovana Pankova, tako da „rosoneri“ nisu postigli pogodak iz igre.

Zbog svega navedenog, Ivanić kaže da je donekle i iznenađen, jer je srpski šampion tako dobro parirao.

„Možda jesam malo iznenađen, jer, iako radimo stvarno kvalitetno, nisam očekivao da ćemo tako dobro parirati u obe utakmice, da se neće osetiti igrač manje i da će dati gol iz penala“, rekao je Ivanić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar