Savo Milošević, trener Partizana, pohvalio je svoje fudbalere nakon pobede 4:1 nad Čukaričkim u Superligi Srbije.

„Bilo je bitno da pobedimo Čukarički, da osvojimo tri boda i arhiviramo ligu. Uspeli smo u tome. Momci zaslužuju sve pohvale, obično smo posle velikih i teških utakmica koje smo dobro odigrali narednu umeli da kiksnemo i padnemo. Danas se to nije desilo. Evidentno je bilo da nemamo tu energiju od pre tri dana, ali smo prikazali ozbiljnost, koncentraciju i visok nivo odgovornosti što nam se isplatilo“, rekao je Milošević i dodao da je Čukarički sjajan rival:

PROČITAJTE JOŠ

„Nedostajalo im je nekoliko igrača, ali smo na terenu videli da su protivnički fudbaleri veoma ozbiljni i morali smo da damo maksimum da bismo došli do ovog rezultata“.

Odluka stručnog štaba Partizana da odmori Umara Sadika otvorila je prostor za debi talentovanog napadača Nikole Štulića koji je u 70. minutu uđao u igru umesto Matića.

„Planirali smo da u ovom periodu Nikola debituje jer smo kroz treninge videli da ima potencijal. Ne želim mnogo da ga hvalim, ali je veoma vredan i trudićemo se da bude jedan od onih igrača o kojima će se pričati, ali do tad ima još mnogo da radi“, rekao je strateg crno-belih.

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar