Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Miloš Veljković, štoper reprezentacije Srbije, u izjavi datoj pred odlazak u Portugal istakao je da su on i njegovi saigrači već dokazali da mogu da se nose sa Portugalcima.

„Orlove“ očekuje meč poslednjeg kola kvalifikacija koji će dati odgovor na pitanje da li će put Katara Srbija otići direktno, ili će mesto na Mondijalu morati da traži putem baraža.

„Mislim da je bitno za nas da pokažemo kvalitet, što smo i pokazali, iako je bila malo lakša utakmica. Bili smo dovoljno dobri“, rekao je Veljković o utakmici protiv Katara koj je odigran u sklopu priprema za duel sa Portugalcima.

Potom se osvrnuo i na susret Irske i Portugala koji je završen bez golova, i na učinak Kristijana Ronalda, koji nije uspeo da zatrese protivničku mrežu:

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Meč Portugal – Srbija mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (Promo)

„Mislim da ne bi trebalo previše da gledamo samo ovaj meč, pratimo njegovu karijeru, plus Portugal ima i dosta sjajnih igrača, ali bi trebalo nas da gledamo, da pokažemo kvalitet i odigramo na pravi način. Dobro smo odigrali u Beogradu, verujem da ćemo i u Lisabonu“, zaključio je Veljković.

Meč Srbije i Portugala na programu je u nedelju, 14. novembra, a pobeda „Orlove“ vodi direktno na Svetsko prvenstvo.

Bonus video: Poništen gol Irske protiv Portugala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar