Foto: Ozan KOSE / AFP / Profimedia

Bilo je poteškoća sa Radničkim, pre toga poraz od Ferencvaroša, pa Vojvodina dolazi u nezgodnom momentu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević veruje u pobedu svojih igrača protiv Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda sa Vojvodinom igra u četvrtak od 18.45 u meču zaostalog petog kola Superlige i gostuje na novosadskom stadionu „Karađorđe“.

„Rotirali smo određeni broj igrača, a koliko će to da bude u Novom Sadu, da li trojica, četvorica ili petorica, sve zavisi od nas, ali i od protivnika. Biće nekih promena, ali ne mnogo, i onda ćemo nastaviti tako da idemo iz utakmice u utakmicu. Sad smo imali dan više odmora u odnosu na Ferencvaroš i Radnički 1923, tako da su momci spremni i mislim da nema potrebe za prevelikim rotacijama“, rekao je Milojević na konferenciji.

Dodaje da ne razmišlja o formi Vojvodine, već da hoće da klub iz Ljutice Bogdana dostigne nivo koji Milojević očekuje.

Miloš Milojević
Miloš Milojević; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija, ali dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu“, kaže Milojević.

Aleksandar Dragović je, po njegovim rečima, spreman za meč, a trener se nada da će fudbaleri više raditi za Aleksandra Pešića.

„Može tim više da radi za Pešića u smislu toga da ga stavljamo u bolje situacije za gol, iako mislim da nije bitno ko postiže pogotke dok pobeđujemo. Napadači žive od golova, ali on odrađuje dobar posao i u presingu i u stvaranju prostora za druge igrače, tako da je samo pitanje trentka kada će kliknuti u formi i početi da postiže pogotke u kontinuitetu“, kaže trener crveno-belih.

Naveo je i da niz od devet pobeda protiv Voše u Novom Sadu ne znači ništa, te da će Zvezda morati da igra sa više elana i koncentracije da bi se taj niz produžio.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Top 5 golova 10. kola Bundeslige 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar