Nova pobeda za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnik u Surdulici sa 2:1 u meču 19. kola Superlige Srbije, kojim se završava jesenji deo prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ

Golove za crveno-bele je postigao Aleksandar Katai u 35. i 92. minutu, a Zvezdin trener Miloš Milojević bio je zadovoljan nakon pobede.

„Na ovakvim utakmicama se osvajaju titule. To su mečevi gde se desi da u totalnoj kontroli ne iskoristite šanse i one mogu da vas kazne. To je moglo da se desi, ali naš odnos je bio dobar od početka. Nismo uspeli da rešimo pitanje pobednika na vreme, napadali smo, želeli, nismo odustajali i verovali smo da možemo do trijumfa.

Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Čestitam momcima što su se adaptirali na uslove i atmosferu. Nemam razloga da ne budem zadovoljan pobedom i ishodom. Smatram da nije moglo lepršavije od ovog, zbog uslova, ali je moglo efikasnije, pogotovo u prvom poluvremenu. Dobro je da se polusezona završi pobedom na neugodnom gostovanju u Surdulici. Idemo na odmor, a potom ćemo da se pripremamo za sve ono što nas čeka na proleće. Nadam se da ćemo biti bolji, agresivniji, kompaktniji i efikasniji“, rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde su burno proslavili pobednički gol Kataija u 93. minutu.

„Osećala se tenzija, jer smo mogli da prospemo ono što smo zaradili. Kada je došlo do gola, nekoliko minuta pred kraj, sve emocije su izašle. Bilo je provokacija i sa tribina, malo smo i mi podlegli tome, možda treba biti mirniji, ali nekad je teško kontrolisati emocije“, podvukao je Milojević.

Crvena zvezda će u 20. kolu Superlige Srbije na svom terenu dočekati ekipu Vojvodine, a taj meč je na programu 4. februara 2023. godine.

BONUS VIDEO Turci divljaju na meču Zvezda – Trabzon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar