Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević kaže da i dalje ima ozbiljnih nedostataka u igri njegovog tima.

Zvezda je u nedelju pobedila Spartak sa 3:0, a sve je rešeno u prvih 45 minuta kada je Marko Gobeljić bio dvostruki strelac, a Kings Kangva je postigao još jedan gol.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je povela u 20. minnutu, Gobeljić je prednost duplirao u 37. minutu, a Kangva je u 40. postavio konačan rezultat.

„Sa aspekta rezultata sam zadovoljan. Želim više od izmena koji uđu, da zadrže efikasnost, organizaciju, to je nešto čime nisam zadovoljan. Moraju da shvate težinu i odgovornost dresa Crvene zvezde. Rezultatom sam zadovoljan i dobro je što smo zadržali taj trend“, rekao je Milojević za Arenu sport posle meča.

Za zvanični sajt kluba je rekao šta mu se posebno dopalo, ali i ono što nije.

„Otvorili smo meč veoma dobro, bili agresivni kada je trebalo uz brz protok lopte i to je nešto što mi se svidelo u prvom poluvremenu. U drugom smo rutinski meč priveli kraju i to nije nešto što mi se sviđa, ta energija igrača koji uđu sa klupe – danas to nije bilo dobro, jer oni ne smeju da spuštaju, već da podižu ritam. Pomogao im je i sudija koji je spustio ritam kao da je utakmica niže lige, tako da ni time nisam zadovoljan. Ipak, čestitam momcima na pobedi i navijačima na podršci, to su pozitivne stvari“, naveo je Milojević.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Marko Gobeljić je odigrao veoma dobar meč u kom je imao i malo sreće, jer je oba gola davao posle odbitaka.

„To su stvari koje dođu same od sebe. Da li je gol dao Gobeljić ili neko drugi, to je manje bitno, ali drago mi je i zbog njega i zbog Pruceva. Najbitnije je da smo osvojili tri boda i da se što bolje spremimo za Ferencvaroš“, kazao je trener Zvezde.

Osvrnuo se zatim baš i na Ferencvaroš, protiv kog crveno-beli igraju u četvrtak.

„Ako ponovimo odnos iz utakmice protiv Ferencvaroša, kao i iz prvih 45 minuta danas, mislim da imamo izgledne šanse da ostvarimo dobar rezultat u Mađarskoj. U Evropi se ne prašta spavanje, da se 45 minuta prespava, to ne može“, zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO Atmosfera na tribinama pred utakmicu Zvezda – Ferencvaroš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar