Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Fudbaler Partizana Miloš Jojić kaže da je dobro što je njegov tim slavio protiv Radnika zbog konstantnosti pobeda, a sada se okreće Evropi.

Crno-beli su trijumfovali sa 2:0 protiv Surduličana u meču 13. kola Superlige, a prvi gol postigao je baš Jojić u 33. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Na kraju je najbitnije da smo uzeli tri boda i da nismo primili gol. Znali smo šta nas očekuje protiv Radnika, tvrd protivnik koji se vraća iza lopte. Čekali su svoje šanse iz kontri i nisu ih dočekali, što je dobro. Znači da smo se dobro pripremili i tako izgledali na terenu. Pobeda je mogla da bude i ubedljivija, ali zadovoljni smo jer imamo dobru uvertiru u četvrtak“, rekao je Miloš posle meča za Partizanov klupski kanal.

Drugi pogodak je delo Rikarda Gomeša iz 77. minuta susreta, a Jojić je optimista i pred nastavak takmičenja u Ligi konferencija.

„Naravno, najbitnije je da se pobede nižu, sad je evropska utakmica pred nama i u Ligi konferencija hoćemo da izvučemo maksimum, tako da se spremamo za Gent i pobedu. Igramo pred našim navijačima, nadamo se da će nas podržati veliki broj ljudi“, dodaje vezista crno-belih.

Jojić priznaje da za sada nije gledao kako igra Gent, ali za to još ima vremena.

„Lično nisam upoznat. Ispratio sam kako igraju pogledom na rezultate kad je grupa izvučena, u prvenstvu im ne cvetaju ruže, nisu dobro startovali i uzeli su malo bodova, s obzirom na to šta se očekuje od njih. Ali, zna se da su nezgodna ekipa i da imaju nekoliko dobrih pojedinaca“, istakao je igrač Partizana.

BONUS VIDEO: Tuča navijača na terenu, prekinut meč Spartaka i Slovana

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar