Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević emotivno je dočekao povratnički takmičarski debi na klupi crveno-belih.

Zvezda je u meču 20. kola Superlige pobedila Voždovac sa 2:1, golovima Milana Rodića i Pitera Olanjinke, a Milojević je bio iznenađen koliko je navijača došlo na prolećnu premijeru.

PROČITAJTE JOŠ:

Promenjen je čitav spektar koreografija navijača domaćeg kluba, bilo ih je nešto više od 26.000 na Marakani, a Milojeviću je sve bilo „po meri“.

„Prelep osećaj. O emociji, strasti i ljubavi ne treba da pričamo. To je neupitno. Moramo da se posvetimo poslu i onome zbog čega sam došao. Pohvalio bih ovu divnu publiku. Nisam očekivao ovoliki broj ljudi. Svaka im čast. Biće teška polusezona, trudićemo se i dati sve od sebe. Znamo ciljeve, momci vredno rade. Probali smo da ono što smo trenirali da implementiramo, a pritisak je uvek tu, ovo je Zvezda. To moraju svi da shvate. Bitna tri boda, sada nas čeka cela nedelja za pripremu za Novi Pazar“, rekao je Milojević posle utakmice.

Neki od igrača koji su dobili šansu, poput Viktora Radojevića, Uroša Sremčevića i Jovana Šljivića su još uvek tinejdžeri.

Foto: Starsport

„Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve“, naveo je Milojević, a preneo klupski sajt.

Svestan je da Zvezdu, pa i ostale timove tek čeka pojačavanje takmičarskog tempa, u kom će crveno-beli probati da prestignu Partizan, trenutnog lidera tabele.

„Početak je, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam. Imamo i mi probleme sa pojedinim igračima. Ali ne kukam. Verujem u ovaj tim. Iz utakmice u utakmicu bićemo sve bolji. Očekujemo i povratak Hvanga i Krasoa, kako bismo bili kompletni. Čestitam svima. Divna atmosfera“, kazao je Milojević.

Zvezda je trenutno bod iza Partizana na drugom mestu sa 49 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: Gol Stanišića protiv Bajerna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar