Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Crvena zvezda je pripreme otvorila pobedom nad Slaskom od 4:0, a ubedljiv trijumf nad četvrtoplasiranom ekipom poljske Ekstraklase obradovao je Miloša Milojevića, jednog od članova stručnog štaba crveno-belih

PROČITAJTE JOŠ...

„Bitno je da se trijumfuje i da se održava kontinuitet pobeda. Važno nam je i da su igrači sa fizičke strane sve odradili odlično i da je njihov odnos prema igri bio maksimalno profesionalan. Zadovoljni smo utakmicom i ishodom“, rekao je Milojević za zvanični sajt crveno-belih.

Asistent Dejana Stankovića istakao je da je primetan umor, ali…

„Vide se jasno neke stvari na kojima predano radimo. Nije to možda na onom nivou na kom bi trebalo da bude, ali igrači su umorni i nisu u potpunosti sveži. Ipak, ponavljamo im da je sav taj umor više mentalni nego fizički, usled količine treninga koje imaju. Fizički se videlo i večeras da su bili dobri, agresivni. Zadovoljni smo taktičkim delom.“

Za kraj, Milojević se osvrnuo i na činjenicu da su sva četiri gola postigli igrači čiji je upravo to jedan od glavnih zadataka:

„Pokazali smo u prethodnom periodu da kod nas nema pravila i da nije važno ko postiže golove, jer se dešavalo da se i štoperi upisuju u strelce i da su efikasni. Dobro je za napadače da pogađaju, pre svega na konto samopouzdanja, ali ne gledamo isključivo to, već celokupno izdanje ekipe. Za ovaj period je to veoma dobro, ali nećemo se opustiti, već ćemo se potruditi da podignemo nivo treninga i utakmica i da budemo pravi kada počne prolećni deo sezone“, zaključio je Milojević.

Naredni meč Zvezda igra u ponedeljak, a rival je 15-plasirani tim ruskog prvenstva, Ufa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar