Foto: Peđa Milosavljevic/Starsport

Luka Milivojević se nije našao na prvom spisku Dragana Stojkovića Piksija, a srpski vezista je odlučio da se oglasi i kaže zbogom reprezentaciji. U oštrom tonu se obratio ljudima u Fudbalskom savezu Srbije.

Posle turbulentnih nekoliko sezona odlučio je da mu je dosta svega, nakon lošeg odnosa sa FSS.

PROČITAJTE JOŠ

Osam godina je nosio dres reprezentacije, stigao do 38 utakmica i jednog gola.

„Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina“, rekao je Milivojević za „Večernje novosti“.

Izuzetno je oštar bio prema ljudima u FSS.

„Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima“. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima lično i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje“.

Poentirao je sa dve poruke.

„Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti“, dodao je Milivojević koji već četiri godine nosi kapitensku traku Kristal Palasa, a prethodno je igrao za Olimpijakos, Anderleht, Crvenu zvezdu, Rad…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare