Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Reprezentativac Srbije Luka Milivojević u odgovorima na pitanja navijača, na klupskom sajtu Kristal Palasa, otkrio je nekoliko interesantnih detalja.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, koji u dresu premijerligaša iz Londona igra od januara 2017. godine, pričao je između ostalog i o tome kako je to igrati fudbal u Grčkoj i Srbiji.

Poznato je da je Milivojević nosio crveno-beli dres Olimpijakosa i Crvene zvezde i da odlično zna šta znači strast za fudbalom u ove dve zemlje.

„Atmosfera u Grčkoj je za mnoge neshvatljiva. Tamo se suočavate sa atmosferom koja prevazilazi sportska pravila. Navijači su fanatični, velika mržnja vlada među njima. U Beogradu je tako da navijači oba tima budu na stadionu. U Grčkoj to nije moguće. Ne bi mogla da se kontroliše situacija“, kaže Milivojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Morao je da izabere i po jednog saigrača iz tri bivša kluba, Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa.

„Moram da kađem da su to Kori Domingez, Argentinac Suarez i Evandro koji je sa mnom igrao u Crvenoj zvezdi“, odgovorio je vezista Kristal Palasa.

Već ima i stadione u Engleskoj na kojima najviše voli da igra. Malu prednost daje stadionu Čelsija.

„Volim Stamford Bridž. To je veliki stadion, gde su tribine veoma blizu igrališta. Volim da igram tamo. Takođe, izdvajam ‘Gudison’, ‘Old Traford’ i ‘Enfild’. Ako bih morao da izaberem jedan dvoumio bih se između ‘Old Traforda’ i ‘Stamforda“, otkrio je srpski fudbaler, koji je takođe pričao i o situaciji u Srbiji tokom pandemije koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar