Ivanović Stanković
Foto: Srdjan Stevanovic/starsport

Iako se u javnosti kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde pominju Zdravko Kuzmanović, Aleksandar Prijović i Branislav Ivanović, sportski sektor kluba gleda u drugom smeru.

„Sve su to dobri igrači, zvezdaši sa kojima imamo korektan odnos, ali mislim da je rano da pričamo o transferima. Svakodnevno vodim razgovore sa Mrkelom i Stankovićem i njihovi pogledi su usmereni u drugom smeru. Postoje tri igrača koja su želja stručnog štaba. Planiramo, razmišljamo, ali je prerano i ništa konkretno nismo preduzeli“, otkrio je Zvezdan Terzić i osvrnuo se na raskide ugovora sa crveno-belim strancima:

„Sa Žanderom i Van La parom je dogovoren je raskid mnogo pre nego što su mediji to objavili. Ostao je još Kanjas od prekobrojnih, ali nije moguće bilo šta preduzeti dok igrači nisu fizički prisutni“.

Generalni direktor je potom odgovorio i na pitanje da li će Zvezdina deca dobijati značajniju šansu u predstojećem periodu.

„Kad smo 2015. godine forsirali Zvezdinu decu narod je vikao „uprava napolje“, a sad kad smo učesnik Lige šampiona pita se gde su naša deca. Narodu je teško udovoljiti. Stavili smo pred sebe velike zhteve i tako treba da bude, ali uvek nešto mora da trpi. Doveli smo sve štoje valjalo od talenata iz regiona. UIpak, mislim da smo zakasnili šest meseci i da smo morali od prošlog leta da forsiramo Gavrića, Nikolića i Petrovića. Njih trojica su bili među najboljima u šest prolećnih susreta i sigurno su mogli da imaju značajniju ulogu i jesenas“,

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar