Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, tokom gostovanja na klupskoj televiziji istakao je da postoje tri scenarija za završetal aktuelne sezone.

„Niko ne može sa sigurnošću da kaže kad će se nastaviti prvenstvo i da li će se uopšte nastaviti. U kontaktu smo sa UEFA, posebno sa Zoranom Lakovićem, takođe i sa Slavišom Kokezom, ljudima iz Partizana i direktorom Super lige Vladimirom Bulatovićem“, otkrio je Terzić i dodao:

„Postoje tri scenarija, da se nastavi kako je predviđeno, da se završi skraćenim sistemom ili da se okonča takmičenje uz trenutni plasman poput prvenstava u Belgiji i Škotskoj. Koji od ovih scenarija će primeniti Srbija ne može niko da kaže, ni Kokeza ni Buloatović jer zavisi kad će se nastaviti prvenstvo“.

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana naglasio je da titulu želi da odbrani kroz preostalih 11 kola.

„Želim da se odigra celo prvenstvo. Imamo 12 bodova prednosti i voleo bih da se takmičenje završi u zacrtanom formatu, da niko ne može da baci mrlju na titulu koju je Zvezda osvojila ili će osvojiti. Iskreno se nadam da je realan epilog da se prvenstvo nastavi oko 23. maja. Ukoliko se vanredno stanje završi oko 1. maja ili Đurđevdana, realno je da se za dve do tri nedelje ekipe pripreme za utakmice. Ostaje pitanje da li ćemo imati vremena za 14 termina od kraja maja do početk kvlaifikacija“, rekao je Terzić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar