Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović je preživeo najtežih godinu i po dana u životu, a posle borbe sa leukemijom zatekao ga je i koronavirus.

Trener Bolonje je 23. avgusta, po povratku sa odmora, saznao da u organizmu ima virus.

PROČITAJTE JOŠ

Javnost se ponovo uplašila za njegov život, pošto se nalazi u rizičnoj grupi, ali je Miha i ovu bitku dobio.

„Posle svega što sam prošao od jula do januara, posle šestomesečne borbe protiv leukemije, tri hospitalizacije, hemo terapije i transplantacije koštane srži, koronavirus je za mene bio kao ispijanje čaše vode“, rekao je Mihajlović.

Kako je naveo, nije imao simptome, niti primetio bilo šta.

„To ne znači da bolest ne postoji. Nisam jedan od onih koji govore da virus ne postoji ili da je samo prehlada. Broj hospitalizovanih i umrlih govori o ozbiljnosti i da je virus sada opasniji“.

Mihajlović je istakao da se u ovom trenutku oseća dobro.

„Trčim, treniram, živim normalno i nameravam da tako radim i dalje“.

Srpski stručnjak je prethodno otkrio da misli da su ga zarazila njegova deca, posle čega je cela porodica bila na meti kritika.

„Dobro je što nemam profile na društvenim mrežama, ali je sve to naštetilo mojoj porodici. Kao i svake godine, otišao sam na odmor na Sardiniju po završetku prvenstva. Tamo imam dom. Pri tom, na ostrvu nije bilo zaraženih. Dva meseca nisam video porodicu. Kada sam se vratio, želeo sam da ih zadržim. Preduzeo sam sve mere predostrožnosti, stalno sam nosio masku… Sve je to lažni moral“, zaključio je Mihajlović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar