Viktorija Mihajlović s mamom i tatom
Viktorija Mihajlović s mamom i tatom; Foto: Giuseppe Andidero / Alamy / Alamy / Profimedia

Siniša Mihajlović i dalje se nalazi u izolaciji jer je pre dve nedelje bio pozitivan na koronavirus.

Trener Bolonje drugu sezonu nije na pripremama uz ekipu, a kako kaže ništa nije kriv. Siniša Mihajlović je prvi put progovorio na temu novog virusa Covid-19 kojim se inficirao.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, Mihajlović se dugo borio s leukemijom i jasno je da spada u grupu rizičnih, s obzirom na njegov imuni sistem i sve ono što je proživeo u prethodnom periodu. Pre svega transplantaciju koštane srži i brojne hemioterapije.

„Drugu sezonu zaredom, ne vodim treninge na pripremama. Nisam radio ništa što nije trebalo. Razočarale su me kritike upućene meni i mojoj porodici. Poštovao sam pravila i uradio sve što je trebalo tokom mog odmora. Nažalost, noćni klubovi su bili otvoreni, ja nisam mogao da kažem mojoj deci da ne idu pošto je dozvoljeno. Mislim da sam virus pokupio od dece, pošto je jedno bilo pozitivno testirano, a onda ubrzo i negativno“, otvorio se italijanskim medijima nekadašnji selektor Srbije.

Levonogi bombarder koji je pune dve nedelje u izolaciji se oseća odlično, a srećan je i zbog načina na koji trenira ekipa.

„Kada vidim kako treniraju moji momci sa mojim saradnicima, možda i bolje rade bez mene“, našallio se Siniša.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar