Trening Pari Sen Žermena, Lionel Mesi, Kilijan Mbape
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo kaže da trener Maurisio Poketino "nikada nije tražio da napusti klub" i dodao da nije kontaktirao Zinedina Zidana u vezi sa angažmanom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da je važno da pojasnim situaciju s obzirom na količinu lažnih informacija koje kruže. Maurisio Poketino ima ugovor sa klubom do 2023. godine. Ne želimo da Poketino ode. On nikad nije tražio da ode i nijedan klub nas nije kontaktirao zbog njega“, rekao je Leonardo agenciji „Frans pres“.

Mančester junajted je 20. novembra otpustio trenera Olea Gunara Solskjera i od tada se spekuliše da će ekipu preuzeti Poketino. Pojedini mediji preneli su da je Argentinac zainteresovan za posao na Old Trafordu.

Takođe, spekulisalo se da bi Pari Sen Žermen kao zamenu za Poketina mogao da dovede Zinedina Zidana.

„Mi poštujemo Zidana zbog onoga što je uradio kao igrač i kao trener, ali mogu jasno da kažem da nije bilo kontakta i da nismo imali sastanak“, naveo je Leonardo.

Francuski „Parizijen“ objavio je da su članovi uprave kluba na tajnom sastanku razgovarali sa Zidanom i da su pregovori počeli pre nekoliko nedelja.

„Smešno je pomisliti da se sastanak sa Zinedinom Zidanom mogao održati u velikom hotelu u Parizu, naočigled svih“, dodao je Leonardo.

BONUS VIDEO: Zvezdini klinci grme na Marakani tokom prozivanja ekipe

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar