Matić i Ronaldo sprečili poraz od londonskih "plavaca".

Fudbaleri Mančester junajteda i Čelsija odigrali su nerešeno, 1:1, u utakmici 37. kola Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ...

Junajtedu je pobeda bila neophodna kako bi se vratio u borbu za plasman u Ligu šampiona, ali je umesto toga Čelsi tokom prvog poluvremena bio neuporedivo bolji rival.

Ipak, David de Hea je bio maestralan, sigurno je čuvao svoju mrežu, sprečio je Kaija Haverca u nekoliko navrata da donese vođstvo „plavcima“, pa je ostalo 0:0 nakon prvog poluvremena.

U drugom delu ipak Španac je morao da vadi loptu iz mreže, i to u 60. minutu, kada je ostavljen na milost i nemilost Markosu Alonsu. Sjajnu asistenciju Haverca fudbaler Čelsija je zakucao u gol i doneo svom timu vođstvo.

No, ono je potrajalo samo dva minuta, pošto je u 62. Nemanja Matić majstorski uposlio Kristijana Ronalda za brzopotezno izjednačenje.

Tri minuta kasnije Matić se našao u duelu sa Risom Džejmsom tokom kog su se u jednom momentu uhvatili i za vrat, ali je situacija ubrzo razrešena, meč nastavljen, a golova nije bilo.

Čelsi je napravio korak ka trećem mestu sa 66 bodova, dok Junajted sa 55 zaostaje pet koraka za Arsenalom, uz dve utakmice više od „tobdžija“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Mitrovićev 41. gol u sezoni, tresao mrežu i Bornmutu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar