Nemanja Matić kao kapiten Mančester junajteda
Foto: EPA-EFE/Peter Powell / POOL

Nemanja Matić je biranim rečima govorio o činjenici da je nosio kapitensku traku Mančester junajteda protiv Lestera (1:2).

Solskjer je izvršio 10 izmena u odnosu na meč sa Aston Vilom u nedelju, a jedan od igrača koji su propustili poslednji meč na „Old Trafordu“ bio je i Hari Megvajer, koji je zvanično kapiten kluba.

PROČITAJTE JOŠ

Matić je do sada sakupio više od 150 nastupa za Junajted i oduševljeno je govorio o kapitenskoj traci.

„Mančester junajted je jedan od najboljih klubova na svetu, a to što sam bio kapiten je nešto neverovatno. Veoma sam ponosan što sam nosio kapitensku traku, nadam se da će biti sve više slučajeva da nosim traku. Srećan sam i ponosan, imamo Harija Megvajera kao kapitena, ali u ovakvim mečevima ću uvek biti dostupan“, rekao je Matić.

Solskjer je odlučio da protiv Lestera startuju 18-godišnji Amad, kao i 19-godišnji Entoni Elanga koji je debitovao za klub. Matić je impresioniran mladićima i srećan je što može da prenese mudrost na mlađe.

„Sećam se kada sam bio mlađi da sam gledao starije igrače da bih video kako se ponašaju i kako treniraju. Uvek pokušavam da budem primer tim mlađim momcima i nadam se da ću im pomoći.“

Srpski fudbaler već sada razmišlja i finalu Lige Evrope koje će Junajted odigrati u Gdanjsku protiv Viljareala 26. maja (od 21 čas).

„Želimo da završimo ligu kao drugoplasirani i želimo da osvojimo Ligu Evrope. Na kraju sezone imamo veliku utakmicu i želimo da osvojimo trofej“, završio je Matić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar