Foto: EPA-EFE/Emilio Naranjo

Norveški fudbaler Martin Edegor (22) tražio je da ode iz Real Madrida, piše španska Marka.

Norvežanin je došao sa epitetom zvezde iz Real Sosijedada, gde je bio kao pozajmljen igrač „kraljevskog kluba“, ali nije dobio ono što je očekivao.

PROČITAJTE JOŠ:

Vratio se letos, traži da ide već ovog januara, a čini se da bi Luka Jović mogao da „povuče nogu“. Srpski internacionalac je otišao nazad u Ajntraht na pozajmicu i odmah je dao dva gola Šalkeu.

To je nateralo španske medije da počnu da preispituju Zinedina Zidana, trenera Reala zbog šanse koju mu je pružao.

U sličnoj situaciji je i Edegor koji nije dobijao mnogo šanse da se dokaže u vezi, kao ni Luka u napadu.

Kada je Edegor precrtan i za meč Reala sa Alkojanom u Kupu kralja, to je bilo povod da i Martin krene stopama Srbina i traži da ode na pozajmicu.

Nije zadovoljan minutažom, s obzirom na to da je upisao samo 367 minuta do sada. Uprkos tome što Zidan u tom delu terena ima petoricu igrača uključujući Edegora, nije mu davao minute koje ovaj traži.

Zbog toga Marka piše da će Francuz verovatno morati da prihvati da pusti Edegora, iako bi da Martin ostane u ekipi.

Inače, Real Sosijedad je prošle godine hteo da Edegor ostane u timu, ali se Realu dopalo kako se pokazao i vratio ga je.

Norvežaninu nisu išle na ruku ni povrede mišića i koleno, zbog kojih je propustio deset utakmica, ali ni to što je Luka Modrić zaigrao dobro.

Međutim, od kada se oporavio u potpunosti, odigrao je samo pet minuta na šest utakmica i jasno je da bar do sada nije bio u takmičarskim planovima Zidana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar