Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Zvezda Mančester junajteda Markus Rašford dobiće novi ugovor vredan 300.000 funti nedeljno, piše britanski Miror.

Rašford tek treba da počne pregovore o novom ugovoru, za koje doduše ima vremena, jer Markusov postojeći ugovor ističe 2023. i ima opciju za još 12 meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, na Old Trafordu očito imaju poverenja u budućnost Rašforda u klubu, pa su spremni da mu daju jedan od najboljih ugovora u ligi.

Zato će Ed Vudvord, operativac Junajteda u naredna dva meseca otvoriti pregovore sa fudbalerom i njegovim zastupnicima o petogodišnjoj saradnji.

Rašford je ove sezone dao 12 golova i podelio pet asistencija u svim takmičenjima, što je bio dovoljan signal čelnicima kluba.

Napadač Crvenih đavola i sada zarađuje poprilično, 200.000 funti, a pored njega, uprava radi i na tome da se produži saradnja sa Brunom Fernandešom.

Ukoliko Markus dobije 300.000 nedeljno, staće rame uz rame sa najplaćenijima u Premijer ligi, poput Kevina De Brujnea, Davida De Hee i Rahima Sterlinga koji zarađuju između 300.000 i 400.000 funti.

Za Rašfordov i Fernandešov novi ugovor će biti novca delom i zato što se planira da Pol Pogba ode iz kluba, bilo to u januaru ili na leto, a on dobija 290.000 funti nedeljno.

Da podsetimo, Markus Rašford je na sebe u poslednje vreme skrenuo pažnju i humanitarnim radom zbog čega je dobio priznanje od grada Mančestera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar