Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Marko Momčilović, iskusni defanzivac, konačno je uspeo da završi agoniju sa rumunskim FSCB i pronađe novi angažman.

Doskorašnji fudbaler tima koji je nasledio Steauu će u narednom periodu nastupati za niški Radnički.

PROČITAJTE JOŠ

Momčilović se najbolje snalazi na poziciji levog beka, ali može da pokrije i pozicije centralnog defanzivca.

„Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju. Dugo sam bio u inostranstvu i drago mi je što sam se vratio u Srbiju i što ću imati priliku da se ponovo dokazujem u svojoj zemlji“, rekao je Momčilović.

On bi mogao da debituje već protiv TSC.

„Sviđa mi se kako Radnički igra i stil koji forsira trener Radoslav Batak, tako da neću imati problem sa adaptacijom na novu sredinu. Pred nama je jedno od najtežih gostovanja u ligi, ali nemamo razloga za strah. Ekipa je spremna i svi se nadamo dobrom rezultatu u Senti“, dodao je Momčilović.

Podsetimo, on je četiri godine proveo u klubu nasledniku Steaue, ali iz tog kluba nije otišao na najbolji način, o čemu je ranije otvoreno govorio.

„Za dve godine nisam mogao da treniram sedam meseci. Ali to je sve, mimo toga uvek sam bio u timu. Trenirao sam kao i ostali, bio dobar na utakmicama, ali me niko nije primećivao. Uzimao sam svoj novac, priznajem, ali nisam znao zašto nisam igrao, čak i kada je bilo dosta problema sa defanzivnom linijom. Odjednom sam od najboljeg i nekog koga su najviše hvalili postao igrač koji služi za dekoraciju”, rekao je Momčilović.

Njegovu ispovest pročitajte u posebnoj vesti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar