Marko Milovanović; Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Marko Milovanović rekao je da je presrećan što je bio strelac pobedonosnog gola protiv Dubočice u osmini finala Kupa Srbije.

Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu iz Leskovca 1:0 (1:0), a mladi napadač je pobedonosni gol postigao u 40. minutu i odveo tim u četvrfinale nacionalnog Kupa.

„Još uvek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam. Daje mi veliki motiv za rad i dalji napredak“, rekao je Milovanović za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Pored treninga sa prvim timom Partizana, Milovanović je na raspolaganju Nenadu Brnoviću, treneru omladinaca za sve utakmice te selekcije.

„Ja sam vojnik Partizana i gde god šef proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan“, rekao je mladi napadač.

Važan gol posvećuje navijačima jer, kako kaže, oseća njihovu podršku sa tribina.

„To se jednostavno, oseti i to mi daje vetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš zato želim da vredno radim i ostavim trag u Partizanu“, rekao je Milovanović.

BONUS VIDEO Vuletić: Partizan neće osvojiti titulu, igra tango sa Zvezdom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar