foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda razmatra pojčanja koja bi učinila tim konkurentnijim u nastavku sezone i dva imena su se izdvojila za poziciju levog beka.

Reč je o Marku Jevremoviću i Bojanu Nastiću, od kojih je prvi iz Javora, a drugi iz beloruskog BATE Borisova, piše Sportski žurnal.

PROČITAJTE JOŠ:

Jevremović se smatra realnijim rešenjem, iako je pod ugovorom sa ivanjičkim klubom. On se statistički istakao sa osam asistencija i jednim golom u Superligi, a igrački dobrim centaršutem.

Marko ima 24 godine i već je do sada promenio nekoliko klubova. Počev od Brodarca i Radničkog iz Obrenovca, preko Mladosti i Sloge iz Požege do Javora, gde je stigao jula 2019.

Igra standardno i u prilog tome govori i činjenica da je već upisao 20 utakmica u sezoni za Javor, 19 u Superligi i jednu u Kupu.

Nastić je nešto efikasniji u Belorusiji gde je upisao 11 asistencija i jedan pogodak, ali na 29 utakmica u svim takmičenjima, uključujući jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastić je ponikao u Vojvodini, odakle je 2016. otišao u Genk, da bi do BATE Borisova stigao preko Ostendea i opet Genka, septembra prošle godine. On je rodom iz Vlasenice u Bosni i Hercegovini i sa 26 godina je nešto stariji od Jevremovića.

Da podsetimo, mesto koje pokriva Rodić je već dugo deficitarno, tim pre što je levi bek sklon povredama, mada nezamenljiv kada je zdrav.

Rodić je ugovor sa Zvezdom potpisao leta 2017. godine i ustalio se kod Vladana Milojevića, a usput zadužio i dres reprezentacije Srbije.

Međutim, Zvezda osim njega nije mogla da nađe jednako pouzdanog igrača, pa će Jevremović i Nastić svakako biti neke od opcija na stolu pre nego što prelazni rok počne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar