Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uputio je posle večitog derbija nesportsku poruku namenjenu golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Gobeljić je u utorak uveče ružnim gestom privukao pažnju javnosti jer je skinuo šorts pred golmanom Partizana, kada je završena penal serija finala Kupa Srbije.

U njoj je Zvezda pobedila Partizan sa 4:3, jer je u regularnom delu meča i posle 120 minuta igre bilo 0:0.

Stojković je pre meča rekao „silujte mene ako ne osvojimo Kup“, a Gobeljić je na ovu izjavu reagovao isprva skidanjem šortsa, ali se tu nije zaustavio.

„Aaaaa siluj sad, Mustafa bre, siluj ‘ajde“, rekao je Gobeljić u kratkom videu koji se našao na društvenim mrežama dan posle finala Kupa.

U međuvremenu se Crvena zvezda ogradila od poteza svog igrača i najavila kaznu, sportski direktor Mitar Mrkela je rekao da se fudbaler kaje zbog svog postupka, dok se Gobeljić oglasio i rekao da se zahvaljuje saigračima na velikom uspehu.

„Jedna fenomenalna godina, ostavili smo srce na terenu, pokazali smo da smo najbolji u Srbiji. Doneli smo duplu krunu posle duže vremena i zbog toga sam zaista presrećan“, rekao je Gobeljić, ali nije rekao ni reč o svom sramnom potezu.

Njega su u sredu vređali navijači Partizana, a pisalo se o tome da su preteće poruke slali i njegovoj devojci, pevačici Katarini Grujić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare