Foto: EPA/Manuel Bruque

Informacija da Junajted želi 33-godišnjeg austrijskog internacionalca srpskog porekla nije prošla nezapaženo.

Nije se ni dopala legendama „crvenih đavola“ Geriju Nevilu i Roju Kinu, pošto su fudbalski insajderi javili da su Erik ten Hag i uprava Junajteda spremni da plate do desetak miliona evra za Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim i Nevil je svestan da Junajted posle poraza od Brajtona više nije u situaciji da uvek diktira sve uslove, pa da ljudi odbijaju njegove ponude.

„S Radamelom Falkaom, Zlatanom Ibrahimovićem, Edinsonom Kavanijem i Odionom Igalom videli smo koliko su očajni s dovođenjem iskusnih igrača. To je uzorak koji se provlači kroz poslednjih osam do deset godina. Više nismo ni ljuti, došlo je do toga da više ne želim ni da govorim o tome“, kaže Nevil, konsultant Skaj Sporta.

Kin je, u svom maniru, bio još oštriji prema nekadašnjem klubu.

„Ko donosi te odluke? Ko odlučuje kog igrača će dovesti? Govore o Darenu Flečeru kao tehničkom direktoru, imaju novog trenera, Džon Murto je očigledno uključen, imaju novog direktora, a priča se i o povratku Aleksa Fergusona i Devida Gila. Moj Bože, šta se dešava“, priča Kin.

Arnautović poznaje Ten Haga iz perioda kada je igrao za Tvente, a trenutno je član Bolonje koju trenira Siniša Mihajlović.

BONUS VIDEO: Fantastičan gol sa ivice šesnaesterca ostavio bez daha

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar