Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik polako kompletira stručni tim, koji će mu pomoći na putu da vrati "crvene đavole" na staze stare slave.

Dolaskom Rangnika na mesto prvog trenera, klub su napustili Majkl Kerik i Kiran Mekene, koji su bili prvi pomoćnici bivšeg menadžera Junajteda Olea Gunara Solskjera.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova mesta popunili su Kris Armas, koji je do skoro bio član Toronta, a takođe je i bivši fudbaler.

Drugo mesto zauzeo je sportski psiholog Saša Lence, a član stručnog štaba uskoro bi trebalo da postane i Amerikanac Evan Šarp, koji će imati ulogu i analitičara.

Šarp i Rangnik su sarađivali u Lokomotivi iz Moskve, dok je sa Armasom, Šarp sarađivao u Torontu. To govori da je Rangnik sve uradio sa veoma jasnim planom i idejom.

Pre dovođenja novajlija, Rangnik je instistirao da u klubu ostane iskusni Majk Filan, koji je u prošlosti bio „desna ruka“ Sera Aleksa Fergusona.

Prvi naredni meč Junajted igra 27. decembra, u pitanju je gostovanje Njukaslu, a potom tri dana kasnije dočekuje ekipu Barnlija.

Podsetimo, „crveni đavoli“ imaju i dva zaostala duela protiv Brajtona i Brentforda, koji nisu odigrani zbog prevelikog broja zaraženih igrača i članova stručnog štaba u pomenutim klubovima.

BONUS VIDEO Totenhem – Liverpul, najzanimljiviji momenti meča

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar