Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Mančester junajted je čini se odustao od namere da angažuje golgetera Totenhema i reprezentativca Engleske, Harija Kejna.

Proteklih dana je bilo govora o tome da će klub sa „Old Traforda“ pokušati na leto da angažuje sjajnog napadača, ali je cena od 230 miliona evra, koja bi bila transfer rekord, odbila čelnike Junajteda.

Menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer smatra da klub nema potrebe da ulazi u trku za Kejna, jer veruje da je Markus Rašford jednako dobar i da predstavlja budućnost kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Rašford (22) je četiri godine mlađi od Kejna, a ove sezone je do povrede u januaru bio u odličnoj formi, postigavši 19 golova u svim takmičenjima.

Solskjer veruje da će on biti i bolji narednih sezona i upravi kluba je poručio da potraži neka druga rešenja, jer smatra da nije pametno izdvajati toliki novac za jednog igrača u eri kada su mnogi klubovi u krizi tokom pandemije koronavirusa.

Kejn je pod ugovorom sa „pevcima“ do leta 2024. godine, ali nedavno je rekao da ima ambicije da osvaja trofeje što je protumačeno kao signal da želi da napusti klub.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar