Foto: EPA-EFE/ALEX HOFFORD/Instagram/Jessica anxx

Vest potresla Englesku.

Nekadašnja pobednica izbora za Mis turizma Engleske iznenada je umrla u 25. godini života na imanju legende engleskog fudbalera Majkla Ovena, saznao je ekskluzivno „Dejli mejl“.

Ona je radila u ergeli konja nekadašnje zvezde Liverpula i Real Madrida, a samo se srušila u jednoj od štala.

PROČITAJTE JOŠ

Oven i osoblje u ergeli „Menor haus“ su bili u suzama kada se bivša kraljica lepote Džesika Veli srušila, dok su lekari bezuspešno pokušali da je ožive.

Svojim kolegama poznata kao Džes, bila je menadžer transporta u štali blizu Malpasa u Češiru, koja je takođe u vlasništvu ćerke bivšeg napadača Geme Oven (19).

Od nje se putem Fejsbuka oprostila i jedna prijateljica.

„Tako tužno videti Majkla Ovena i sve njegovo osoblje u suzama danas. Tako mlada, nema zdravstvenih problema, 25 godina nisu godine. Život je zaista prekratak i nikad ne znamo koliko nam je još ostalo, šaljem pozitivne misli njenoj porodici i prijateljima.“

Službe hitne pomoći su juče oko 7.30 ujutro izašle u štalu, ali je gospođa Veli proglašena mrtvom na licu mesta.

Policija je saopštila da se smrt ne tretira kao sumnjiva i da su njeni najbliži obavešteni. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika“.

Tim povodom se zvanično oglasila i ergela.

„Sa dubokom tugom moramo da objavimo da je veoma cenjeni član našeg tima preminuo jutros na poslu. Porodica je obaveštena, a i porodica i tim u ergeli zahtevaju privatnost u ovom trenutku“.

Ona je takođe radila i za šeika Hamdana bin Rašida Al Maktuma, zamenika vladara Dubaija, koji poseduje veliku međunarodnu mrežu rasnih štala.

Ona je 2019. godine predstavljala Veliku Britaniju na izboru za Mis turizma univerzuma, prikazanom na MTV-u i održanom u Bejrutu, čime je ušla u finale 10 takmičara.

Oven (43), bivši engleski fudbaler koji je igrao za Liverpul, Real Madrid, Njukasl junajted, Mančester junajted i Stouk Siti, osnovao je ergelu 2006. godine.

Njegova ćerka Gema je međunarodna šampionka u dresuri.

BONUS VIDEO Kako izgleda stadion u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar