Foto: FK Partizan

Partzan je predstavio Milana Lukača koji je doveden kao zamena za Vladimiria Stojkovića koji je nedavno otišao u Saudijsku Arabiju.

PROČITAJTE JOŠ

Lukač je već branio u Partizanu i ovo će mu biti drugi mandat u klubu,

„Pre svega, želeo bih da zahvalim Ivici Kralju i treneru golmana Nemanji Jovšiću koji su uspostavili kontakt sa mnom i, naravno, upravi kluba, koji su mi omogućili da opet budem deo crno-bele porodice“, rekao je Lukač.

On je istakao da je razmišljao o povratku u redove crno-belih.

„Onog momenta kad sam čuo da Stojke ima ponudu iz Arabije, moja razmišljanja su išla ka Partizanu i želja mi se ostvarila, na obostrano zadovoljstvo“, dodao je on.

Kaže d aje iskoristio gostovanja Partizana u Novom Sadu kako bi ih gledao uživo.

„Od početka ove sezone pratio sam uživo prva dva kola na Karađorđu. Bio sam vatreni navijač i puno mi je srce kada vidim kako ekipa izgleda na terenu“, rekao je on.

On je istakao da veruje da može još dosta toga da pruži i da svojim iskustvom može da pomogne klubu da ostvari zacrtane ciljeve.

„I, naravno, da budem podrška svojim mladjim kolegama. Za Necu i Popa (Nemanja Stevanović i Aleksandar Popović) mogu da kažem da se radi o izuzetno kvalitetnim golmanima. Jedva čekam da im se pridružim“, rekao je Luka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram