Luka Milivojević
Luka Milivojević; Foto: EPA-EFE/Mike Hewitt / POOL

Imao je izuzetno teških godinu dana.

Luka Milivojević igra 14. profesionalnu sezonu, u Kristal Palasu trenutno nije sve idealno, a fudbaler je imao i lične probleme sa kojima se nosio.

PROČITAJTE JOŠ

Prošlog leta mu je preminuo otac, a na početku sezone se povredio.

Kapiten Kristal Palasa najpre je govorio o trenutnoj sezoni.

„Ova sezona je malo konfuzna, ali sam iskren prema sebi. Mislim da radim sjajno na treningu, dajem sve od sebe. Bio sam zadovoljan utakmicom koju sam odigrao u Kupu protiv Hartlpul junajteda. Kao kapiten jedne grupe uvek treba da predstavljam primer, pogotovo u teškim momentima jer ima mnogo mladih momaka koji mogu da se nađu u sličnim situacijama u budućnosti. Uvek sam tu da se borim i da ne odustajem. Do kraja karijere ću se boriti i davati svoj maksimum i menadžer može da odluči da li je to dovoljno dobro za njega. Radim ono što mislim da je najvažnije, a to je prikažem najbolje što znam“, rekao je Milivojević.

„Kada sam dobio ponudu da odem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite koliko sam bio srećan. Zbog mene, zbog mog oca… Sećam se da mi je otac rekao da mi želi da celu karijeru ostanem u Zvezdi. To je za mene bio san, da igram za taj klub. Kada sam potpisao osećao sam se da je to kraj svega, to je to za mene. San se ostvario, ne moram više ništa da uradim“, objasnio je Luka.

Luka Milivojević
Luka Milivojević; Foto: EPA-EFE/Peter Cziborra / POOL

Poentirao je kratko „Morali su da me prodaju da prežive“.

Istakao je da mu nedostaje porodica.

„Još nekoliko godina ću igrati i hoću da se maksimalno isforsiram, iskreno. Ali nedostaje mi porodica. Supruga sa detetom je ovde, ali majka, brat i ostatak porodice su mi u Srbiji. Ipak, mi smo jako religiozna nacija, pa imamo izreku; ‘Dok ti planiraš, Bog se smeje’. Teško je planirati… Ali istina je da je moja glava planira, ali telo sve manje prati.“

Otkrio je i kako vidi sebe nakon što završi fudbalsku karijeru.

„Iskreno sada nisam odlučio šta želim, ali uskoro ću početi da mislim i o tome. Ne žurim. Ako želim da ostanem u fudbalu, pokušaću. Ako ne biudem želeo posvetiću se porodici. Imam mnogo hobija, volim da pecam i radim neke druge stvari kada sam u Srbiji. Za sada sam srećan dok igram i hvala Bogu zdrav u jednoj od najboljih liga sveta. Šta još mogu da tražim“, rekao je kapiten Kristal Palasa.

U kontaktu je i sa legendom kluba Đanijem Ćurčićem.

„Video sam se sa njim puno puta i pričali smo preko telefona. On je veoma pozitivna osoba. Nisam pričao sa njim u poslednje vreme, ali kad god ga vidim je to zadovoljstvo, on je veoma fin momak, veoma pozitivan i uvek optimističan. Znam da u ovom trenutku trenira tim u Srbiji.“

BONUS VIDEO Autogol Mađarske protiv Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar